tirsdag den 20. oktober 2009

Eftersøgning

- Victoria
__________________________

De er helt perfekte! Lige sådan nogle jeg har ledt efter - nogle man kan bruge i hverdagen og til fest - de er disse skønne wedgesko fra Zara.
Nogen som har set dem i Zara? Eller ved om de allerede har været i de danske Zara butikker, uden jeg har lagt mærke til det? :)Edit: Haha så har jeg lige set på Clamour for Glamours blog, at Camille også har lavet et indlæg om disse skønne sko.

5 kommentarer:

 1. De har været i butikkerne lige her for et par uger siden. De blev revet væk. Måske du kan være heldig, hvis nogen returnerer eller hvis Zara vælger at lave dem igen, som de tit gør med deres bestsellers...

  SvarSlet
 2. Tak for hjælpen. Jeg kommer først til København igen på lørdag, men så må jeg bare lede der. :)

  SvarSlet
 3. Jeg var ikke klar over at de kunne fås i sort, jeg har nemlig købt et par i beige. Jeg vil stadig vælge dem i beige fordi jeg har iforvejen så mange sorte sko og støvler :-)
  men jeg tænker de vil være perfekte til lysestrømper og nederdel (glæder mig til sommer allerede). Visuelt forlænger de mine ben i farven beige især når man er en lille skid som mig. :-)

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Haha, så behøver jeg dem nok i begie, for jeg er - som du selv også siger - "en lille skid" :)

  Hvornår købte du dine støvler?

  Glæder mig godt nok også til sommer - men vi skal lige først forbi jul, så det går nok :)

  / Tine

  SvarSlet
 5. Jeg købte mine for ca. 3 uger siden. Der var ca. 4 par tilbage og et par tilbage i str. 36, som jeg hapsede :-)

  Selvom støvlerne er i beige kan de jo stadig bruges nu :-) jeg synes bare at de beigefarvede var lige dem jeg stod og manglede (og gør man det overhovedet :-) men synes de vil være sommer fin til blomsternederdele til foråret og sommeren.

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet